Kermisprogramma

Het belooft opnieuw een drukke 4-daagse te worden van 26 tot 29 augustus 2023 in en rond de feesttent in de Ophemstraat. Muziek

Zaterdag 26 augustus 2023 staat Sandu Gym vanaf 11.30 uur in voor een BBQ. ’s Avonds organiseren ze vanaf 22 uur de ‘Foutste Nacht’. Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar aan € 8.

Zondag 27 augustus 2023, begint al om 9 uur met een puitenwandeling en een motorrondrit. Om 11 uur verzorgt de Koninklijke harmonie Sint-Cecilia uit Appelterre een aperitiefconcert. Voor de kleinsten staat om 15 uur een kinderdisco klaar. Vanaf 19 uur zorgen Danql en dj James Brown voor de muziek en ambiance. Darts Nieuw dit jaar is het dartstoernooi, dat zal plaatsvinden op zondagnamiddag. Iedereen kan deelnemen, zowel mannen als vrouwen. De inschrijven gebeuren ter plaatse.

Maandag 28 augustus 2023 tekenen Marc Thompson en Jan Trompet vanaf 15 uur voor een dansnamiddag, met aansluitend dj James Brown. Ambiance

Kermisdinsdag 29 augustus 2023 is traditioneel de topdag. Die start om 14 uur met volksspelen voor jong en oud, met o.a bakschieting, trottinettenkoers en mikbolling.
Voor de kinderen treden om 17 uur Pipo en Pipette op.
Vanaf 20.30 uur begint de avondprogrammatie met een optreden van Tim & Jim. Daarna is het de beurt aan Sam Gooris. Dj James Brown zorgt nadien voor de ambiance tot in de vroege uurtjes.

Op uitzondering van zaterdagavond zijn alle evenementen en optredens gratis. In de Ophemstraat staan ook enkele kermisattracties opgesteld.